Project Description

ALFOMBRETES, ROTLLOS I BANDES

Les estoretes són fulles absorbents de gran versatilitat que permeten recollir esquitxades o petits vessaments al voltant de maquinària, canonades, vàlvules o bidons.

Els rotllos són adequats per cobrir grans superfícies, permeten ser tallats a mida.

Les bandes estan especialment indicades per netejar pel·lícules d’oli sobre aqüífers.

Utilitza bandes, rotllos i estoretes absorbents per lluitar contra el vessament. El seu major superfície d’absorció facilita la ràpida recuperació dels hidrocarburs no absorbits per les barreres.

BARRERES ABSORBENTS

Són de ràpida connexió, fàcil maneig i gran capacitat d’absorció.
Estan dissenyades per contenir i absorbir petits vessaments d’hidrocarburs en cobertes de vaixells o superfície d’aigües tranquil·les.

Barreres amb faldó

Combinen la protecció d’un cèrcol de contenció amb l’eficàcia d’una barrera absorbent. Les barreres van proveïdes de connexions ràpides per formar cèrcols de qualsevol longitud.

particulat I SPAGUETTI

Para aplicarse en lugares de difícil acceso, esparcir por el suelo, formando parte de embalajes o en procesos de filtrado de aceites, para su separación del agua (espaguetti). No crea polvo, fácil de recoger.

ACCESORIOS

Robustos contenedores que son plegables y con bolsas de cierre fácil para depositar los absorbentes usados y otras basuras generadas durante la operación

ECOSORB SPILL KIT 1400 PORTS ESPORTIUS

El Spill Kit 1.400 és el conjunt bàsic idoni per a la intervenció davant petits i mitjans vessaments d’hidrocarburs en ports.

Compta amb 50 m. de barrera absorbent amb faldó, en trams proveïts de connexions ràpides, que combinen la protecció d’un cèrcol de contenció amb l’eficàcia d’una barrera absorbent.

Capacitat d’absorció: Màx .: 1951 l.
Efect .: 1.440 l.

ABSORBENTS D’HIDROCARBURS
Spill Kit