Project Description

TALLYCARD+ ÉS EL SISTEMA DE CONTROL DE CONSUMS I ACCESSOS PER TARGETA MÉS FLEXIBLE DEL MERCAT

Què és Tallycard+?

La TC és una targeta d’identificació programable (tecnologia Philips Mifare), utilitzada per al control d’accessos i per al pagament de consums.
De fàcil utilització – TC és el sistema de pagament més simple: Després de la seva arribada els usuaris prepagan un import, que es codifica en la targeta. La TC pot a partir de llavors ser utilitzada per a pagament en els lectors de targeta associats.
No és necessari llegir displays complicats ni estrènyer botons de selecció, qualsevol pot utilitzar el sistema i resulta impossible cometre errors.

Control d’accessos

Cada TC pot ser programada per a donar accés a diversos serveis a un usuari específic i dins d’horaris programables, permetent així controlar: portes, accessos, dutxes, bugaderia/assecadora, estacions de bombament o qualsevol tipus de servei.

Seguretat i fiabilitat

A l’ésser una targeta de prepagament, els seus diners està sempre fora de perill! No existeix el risc de consums no registrats, ni intencionada ni accidentalment, si l’usuari perd el seu TC, perd els seus propis diners.
El sistema és robust, basat en transmissió de dades per radiofreqüència, sense contactes. És resistent a l’ambient marí durant anys i anys.

TallyMate ofereix un self service 24/7

La TallyMate caixer automàtic és una opció molt convenient per a estalviar temps i oferir als usuaris un servei 24/7.
La màquina expenedora de TC pot ser programada per a acceptar pagaments de qualsevol tipus de servei i emetre rebuts d’aquests.

Programari PC fàcil d’usar: TallyMaster+
Neteja Ressalta les paraules desconegudes Utilitza les formes valencianes

TallyCard